Lenzen

Lenzen bestellen?

U kunt hiervoor contact met ons opnemen met :
T (070) 345 06 65 of mail ons naar info@bosoptiek.nl of
laat uw telefoon nummer achter en wij bellen u terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.nachtlenzen

Senso Unico Lenzen

Senso Unico is een exclusieve, vormstabiele contactlens die speciaal voor úw ogen is gemaakt. Individueel design: maximaal comfort en optimaal zicht. Senso Unico is een contactlens die speciaal voor u wordt gemaakt van een hoogwaardig vormstabiel materiaal. Het resultaat: maximaal comfort, een uitstekende zuurstofvoorziening van het oog en een opvallend scherp gezichtsvermogen!


Biofinity Lenzen

Als u uitzonderlijke kwaliteit verlangt, probeer dan Biofinity®-contactlenzen voor een opmerkelijke balans tussen comfort, ademend vermogen en helder, scherp zicht. Of u nu bijziend of verziend bent, deze geavanceerde contactlenzen zijn speciaal ontworpen om opmerkelijke visuele prestaties te leveren. Biofinity-contactlenzen zijn gemaakt met Aquaform®-technologie en leveren 100% van de zuurstof die uw ogen nodig hebben om ze te helpen gezond te blijven, en uw ogen optimaal comfort te bieden tijdens uw drukke dagen.


nachtlenzen


Nachtlenzen

Nachtlenzen draag je alleen maar ’s nachts. ’s Avonds voordat je naar bed gaat, doe je je Nachtlenzen in en terwijl jij slaapt, corrigeren de lenzen jouw ogen. En als je ’s morgens wakker wordt, doe je je lenzen gewoon uit en heb je de hele dag – zonder bril of lenzen – het scherpste zicht!Dreamlite Lenzen

DreamLite contactlenzen zijn lenzen die ’s nachts worden gedragen. Ze veranderen de vorm van het hoornvlies op een gecontroleerde wijze zodanig, dat uw ogen de ideale vorm aannemen en u overdag géén bril of lenzen meer hoeft te dragen. Dit proces van gecontroleerde verandering heet Orthokeratologie. Kiest u voor DreamLite dan kiest u voor optimaal comfort, dag én nacht!

Je kiest voor nachtlenzen, omdat je dan overdag geen bril of lenzen hoeft te dragen. Maar je kiest ook voor nachtlenzen:

  • – als je al lenzen draagt en last hebt van droge ogen
  • – als je al lenzen draagt en vermoeide ogen hebt bij langdurig lezen en computergebruik
  • – als je last hebt van stofjes achter je lenzen;
  • – als je last hebt van hooikoorts
  • – als je heel actief bent en veel sport
  • – als je geen laserbehandeling wilt