Lenzen

nachtlenzen

Lenzen bestellen?

U kunt hiervoor contact met ons opnemen met :
T (070) 345 06 65 of mail ons naar info@bosoptiek.nl of
laat uw telefoon nummer achter en wij bellen u terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overdag scherp zien zonder lenzen

Nachtlenzen draag je alleen maar ’s nachts. ’s Avonds voordat je naar bed gaat, doe je je Nachtlenzen in en terwijl jij slaapt, corrigeren de lenzen jouw ogen. En als je ’s morgens wakker wordt, doe je je lenzen gewoon uit en heb je de hele dag – zonder bril of lenzen – het scherpste zicht.

Aan Nachtlenzen hoef je niet te wennen, want ze voelen direct prettig aan. Je kunt ze – zonder dat je het merkt – de hele nacht dragen, want ze zijn volkomen veilig. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het gemak en de vrijheid van Nachtlenzen. Kijk voor meer informatie op www.nachtlenzen.nl.

DreamLite contactlenzen

DreamLite contactlenzen zijn lenzen die ’s nachts worden gedragen. Ze veranderen de vorm van het hoornvlies op een gecontroleerde wijze zodanig, dat uw ogen de ideale vorm aannemen en u overdag géén bril of lenzen meer hoeft te dragen. Dit proces van gecontroleerde verandering heet Orthokeratologie. Kiest u voor DreamLite dan kiest u voor optimaal comfort, dag én nacht!

Nachtlenzen werken als volgt

Nachtlenzen hebben geen direct contact met je hoornvlies, maar drijven op je traanfilm. Door de speciale vorm van de lens zorgt de traanfilm dat de voorkant van je hoornvlies ietsje platter wordt. En daar voel je helemaal niets van. Je kunt dan zonder bril of lenzen een of twee dagen scherp zien. Mocht jij, om welke reden dan ook, stoppen met Nachtlenzen dragen dan gaan je ogen vanzelf weer naar de oorspronkelijke situatie terug. Je contactlensspecialist vertelt je graag meer over het dragen van Nachtlenzen. Stap gewoon eens vrijblijvend binnen of kijk op www.nachtlenzen.nl.

Steeds meer mensen kiezen Nachtlenzen

Je kiest voor Nachtlenzen, omdat je dan overdag geen bril of lenzen hoeft te dragen. Maar je kiest ook voor Nachtlenzen:

  • – als je al lenzen draagt en last hebt van droge ogen
  • – als je al lenzen draagt en vermoeide ogen hebt bij langdurig lezen en computergebruik
  • – als je last hebt van stofjes achter je lenzen;
  • – als je last hebt van hooikoorts
  • – als je heel actief bent en veel sport
  • – als je geen laserbehandeling wilt

Senso Unico

Senso Unico is een exclusieve, vormstabiele contactlens die speciaal voor úw ogen is gemaakt. Individueel design: maximaal comfort en optimaal zicht. Senso Unico is een contactlens die speciaal voor u wordt gemaakt van een hoogwaardig vormstabiel materiaal. Het resultaat: maximaal comfort, een uitstekende zuurstofvoorziening van het oog en een opvallend scherp gezichtsvermogen!

Uw gediplomeerde contactlensspecialist( lid van A.N.V.C.) van Bos Optiek behoort tot die specialisten die gebruik maken van de modernste meettechnologie: de ‘corneatopograaf’. Een uiterst precies meetapparaat dat met een nauwkeurigheid van een micron; een duizendste millimeter, een beeld maakt van uw hoornvlies (cornea). contactlens is een hoogtekaart van uw Dit beeld wordt digitaal verwerkt, waarna met behulp van een computer uw perfecte contactlens wordt ontworpen.

Biofinity

Probeer nu Biofinity multifocale lenzen en zie het verschil op alle afstanden.