Oogmeting

Perfecte oogmeting!

Bij aanschaf van een bril of lenzen kunt u bij Bos Optiek terecht voor een gratis oogmeting met de meest geavanceerde apparatuur. Dankzij een oogmeting kunnen de specialisten u een perfect advies geven voor uw wensen.


gratis oogmeting

Geavanceerde apparatuur

Met geavanceerde apparatuur staan de gediplomeerde specialisten van Bos Optiek garant voor een perfecte oogmeting. Deze vindt plaats in een speciale ruimte waar u verzekerd bent van privacy en rust. Dankzij een oogmeting weet u in korte tijd hoe het met uw ogen is gesteld en krijgt u uiteraard een gedegen advies. Een oogmeting bij Bos Optiek is gratis bij aanschaf van een bril of lenzen.


Hoe vaak moet je je ogen laten opmeten?

Wij adviseren jaarlijks je ogen opnieuw te laten opmeten. Ook als je al een bril of lenzen draagt. Dan weet je zeker of je huidige oplossing nog bij je past.


Draagt u lenzen?

Heeft u lenzen en wilt u een oogmeting, doe deze dan minimaal 12 uur voor de oogmeting uit. Contactlenzen beïnvloeden de vorm van je hoornvlies en kan het resultaat van de oogmeting veranderen. U kunt uw bril uiteraard wel blijven dragen voor de oogmeting.

Wilt u een contactlenzen controle, dan moet u uw lenzen minimaal 5 uur in hebben en met uw lenzen in langskomen.


Persoonlijk advies

Na de oogmeting bespreken wij met u uw persoonlijke situatie en de conditie van uw ogen. Wij geven uw dan een persoonlijk advies zodat u direct een bril kan aanschaffen of lenzen kunt uitproberen!