Over Ons

Een duidelijke visie sinds 1921

Optiek is voor Bos Optiek veel meer dan werk, het is een familieverhaal, een rode draad die gedurende drie generaties van vader op zoon is doorgegeven.


Bos Optiek 1921

De winkel is al 100 jaar gevestigd aan de Thomsonlaan 40 te Den Haag. Vandaag de dag vertegenwoordigt Roland Bos de derde generatie in de familie, waar hij samen met zijn vrouw Monique en collega Ben Borst de beste optiek oplossingen vind om elke brildrager een optimale kwaliteit van zicht en welzijn te bieden.
Roland Bos Opticien

Een man met een visie, met een exclusieve stijl, en zelf bril fanaat. Het is een opticien die altijd de markt blijft observeren om de behoeften van zijn klanten thuis te brengen. Al bijna 35 jaar speelt hij in op trends met zijn gepassioneerde kijk en blijft hij ons verrassen door steeds meer innovaties aan te bieden dankzij zijn expertises. Met de kennis van de behoeften van zijn klanten en zijn passie creëert hij collecties die aan ieders verwachtingen voldoen, zodat het dragen van een bril een plezier wordt.


Ben Borst Opticien

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec urna magna, bibendum et turpis ut, bibendum semper ligula. Sed cursus tempus magna, sed interdum tellus vestibulum ut. Phasellus eget auctor lectus, vel lobortis nunc. Cras ipsum enim, posuere non velit vel, finibus hendrerit justo. Donec non sem vitae lacus porta viverra.


Monique Bos

Achter succesvolle mannen staat een bijzondere vrouw. Monique is vaak achter de schermen te vinden en zorgt voor een soepel verloop van administratieve taken. Daarbij is ze tevens verantwoordelijk voor alle collecties brillen die te vinden zijn op de website. Elk nieuw montuur wordt zorgvuldig gefotografeerd en geplaatst. Haar klanten worden zo visueel op de hoogte gehouden van nieuwe merken en collectie brillen. Ze kan zich gerust onmisbaar noemen, al 28 jaar is ze een stille en drijvende kracht bij Bos Optiek.
De ervaring en knowhow van Bos Optiek
is aanwezig om voor uw ogen te zorgen.